Stuc en Stone Schijndel

Marokkaanse tegels badkamer

 

✓     Enkele unieke producten  ✓     Topkwaliteit  ✓     Voor ieders budget

 

Stuc en Stone heeft voor u Marokkaanse tegels voor in de badkamer. Wij richten ons als bedrijf hoofdzakelijk op de in- en verkoop van speciale vloer- en wandbedekking. Wij zijn een zeer gepassioneerd team en vinden het belangrijk dat wij onze klanten unieke en authentieke tegels en andere producten kunnen aanbieden. U vindt bij ons onder andere tegels en woonaccessoires uit Marokko, Portugal en Azië. Alle wand- en vloerdecoratie die wij verkopen is gemaakt bij kleine familiebedrijven. Stuc en Stone is zeer verheugd met het feit dat wij u kunnen helpen aan de mooiste Marokkaanse tegels voor de badkamer.

 

Bel nu voor een offerte: +31(0)6 - 20669696 mail nu voor een offerte: jola@stucenstone.nl

 

Marokkaanse tegels voor de badkamer in verschillende maten

De Marokkaanse tegels voor de badkamer zijn bij Stuc en Stone verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Door het traditionele productieproces hebben de tegels vele kleurschakeringen. Wij verkopen alleen de zogenaamde eco-zelliges, deze Marokkaanse wandtegels zijn vervaardigd onder de juiste werkomstandigheden en zonder zware metalen. De tegels kunt u aanschaffen in de maten 5x5, 10x5 en 10x10 cm. Alle tegels die u in ons aanbod aantreft, zijn van een hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Zodoende kunt u lang genieten van uw aankoop.

 

Bestel online

Geef uw badkamer een bijzonder tintje met de Marokkaanse tegels van Stuc en Stone. Bestel ze gemakkelijk en snel in onze webshop of kom naar onze winkel aan de Duinweg 8H in Schijndel. Als u meer informatie over onze producten wilt hebben, belt u even naar 06-20669696