Stuc en Stone Schijndel

Tegels Portugees

 

✓     Enkele unieke producten  ✓     Topkwaliteit  ✓     Voor ieders budget

 

Voor tegels met een Portugees tintje bent u bij Stuc en Stone helemaal op de juiste plek. Bij ons kunt u bijzondere wand- en vloerdecoratie uit de hele wereld aanschaffen. Van Portugal tot Indonesië en van Marokko tot Mexico. Alles wat u bij ons in het aanbod vindt, is gemaakt van pure en organische grond- en kleurstoffen. Ze zijn besparen dus het milieu. Ook zorgen wij er altijd voor dat wij alleen producten aanschaffen bij leveranciers waar de werkomstandigheden gerespecteerd worden. Tegels met een Portugees tintje bestelt u online bij Stuc en Stone. De bestelling wordt vervolgens in korte tijd bij u bezorgd.

 

Bel nu voor een offerte: +31(0)6 - 20669696 mail nu voor een offerte: jola@stucenstone.nl

 

Tegels met een Portugees tintje van Stuc en Stone

Gaat u een nieuwe badkamer bouwen of moet uw oude keuken opgeknapt worden? Dan komt u naar Stuc en Stone voor tegels met een Portugees tintje. De Portugese cementtegels uit onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Deze tegels zijn op ambachtelijke wijze geproduceerd. Net als de Moren dat honderden jaren geleden deden. Door de techniek van tegenwoordig is de kwaliteit van deze tegels verbeterd, maar de basis is hetzelfde gebleven.

 

Uitgebreid assortiment

Naast tegels met een Portugees tintje treft u in onze uitgebreide assortiment ook verscheidene andere tegels aan. Voor het bekijken van onze volledige collectie kunt u een kijkje nemen in de webshop of langskomen in onze winkel. Vragen kunt u stellen door te bellen naar 06-20669696.