Stuc en Stone Schijndel

Beton Ciré kopen

 

✓     Enkele unieke producten  ✓     Topkwaliteit  ✓     Voor ieders budget

 

Bij Stuc en Stone kunt u Beton Ciré in diverse kleuren kopen. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft toegespitst op de in- en verkoop van unieke producten voor vloer- en wandbekleding. Bij ons kunt u de mooiste tegels en andere woonaccessoires van over de hele wereld aanschaffen. Van Mexico tot Indonesië en van Marokko tot Portugal. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn met Beton Ciré, een betonstuc van uitstekende kwaliteit. Het team van Stuc en Stone geeft u graag meer inzicht in de mogelijkheden die u heeft voor het kopen van Beton Ciré.

 

Bel nu voor een offerte: +31(0)6 - 20669696 mail nu voor een offerte: jola@stucenstone.nl

 

Beton Ciré kopen bij een specialist als Stuc en Stone

De Beton Ciré die u bij Stuc en Stone kunt kopen is een betonstuc die geschikt is voor elke ruimte. Zowel wanden, vloeren als bijvoorbeeld wastafels kunnen op de juiste wijze worden afgewerkt met Beton Ciré. De betonstuc uit ons assortiment is verkrijgbaar in iedere NCS-, RAL- en Sikkenskleur. U kunt zelf de kleur kiezen. Als u twijfelt over de juiste kleur, dan kunt u ons om advies vragen. Let erop dat de kleur van de betonstuc door het aanbrengen, schuren en afwerken enigszins anders kan zijn dan de oorspronkelijke kleur.

 

Neem bij vragen contact op

In de webshop van Stuc en Stone kunt u eenvoudig en in korte tijd de Beton Ciré van uw wens kopen. Als u er niet helemaal uitkomt, kunt u voor vragen contact met ons opnemen via 06-20669696. Het is natuurlijk ook mogelijk om even een bezoekje te brengen aan onze winkel aan de Duinweg 8H in Schijndel.