Who is Stuc en Stone by Jola?

Stuc en Stone is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de in- en verkoop van enkel heel bijzondere wand en vloerbekleding en van Marokkaanse woonaccessoires, Marokkaans aardewerk en Marokkaanse lampen.

We zijn gestart met ons bedrijf uit passie voor deze mooie producten, destijds onder de naam Azule Schijndel en we verkochten in die periode de cementtegels van Designtegels.nl Na verloop van tijd kwamen er steeds meer geweldige en authentieke producten op ons pad en hebben we besloten onder een nieuwe naam en geheel zelfstandig een nieuwe start te maken. Toen is Stuc en Stone ontstaan.

Het belangrijkste argument was om niet merk gebonden te zijn en op deze manier kunnen we de producten in-en-verkopen die écht authentiek en uniek zijn, dat is namelijk hetgeen we uitdragen naar het publiek en daar staan we voor. Daarbij is service, meedenken, adviseren en zelfs mee tekenen voor ons de normaalste zaak van de wereld, onze klanten krijgen meer dan een doosje tegels. Sinds kort zijn we in staat om met ons nieuwe Visoft programma met de 360 app iedere ruimte te maken en te bekleden met alles wat onze klanten maar willen. Via een 3D presentatie kunnen we dan een ongelooflijk realistisch plaatje tonen alsof je zelf door de ruimte loopt.

We verkopen prachtige Cementtegels, bij het grote publiek vaak bekend als de Portugese Cementtegel, Marokkaanse Zelliges, of terwijl traditioneel gemaakte en op maat gekapte Marokkaanse wandtegels. Tevens verkopen we Marokkaans aardewerk, Marokkaanse lampen en nog diverse Marokkaanse woonaccessoires meer.

Tevens verkopen we hele bijzondere, vooral Portugese wand-en-vloertegels, traditionele Plavuizen en Granito tegels. Deze tegels worden zonder uitzondering bij hele kleine familiebedrijven gemaakt en we zijn er trots op deze in onze collectie te hebben.

Ook verkopen we een breed scala aan de zogenaamde Kiezelvloeren, ook wel Pebbles of Stone-Pebbles genaamd. Dit zijn vloeren gemaakt van kiezel in alle vormen, kleuren en maten. Deze Kiezel komt van Indonesië en wordt daar bij diverse eilanden gewonnen en gesorteerd, eventueel nog bewerkt en dan verzonden naar het Europese Vasteland.

Beton-Cire, Beton-floor en Beton Enduit maken onze collectie kompleet, ook dit is zo’n product waar we enthousiast over zijn, het is mooi en overal mee te combineren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

En ook dit, net als al onze andere producten, is gemaakt van pure en organische grond en kleurstoffen en dus niet belastend voor mens en milieu.

Sterker nog, we zijn er doorlopend mee bezig om toe te zien dat milieu en werkomstandigheden gerespecteerd worden door al onze leveranciers. De Marokkaanse Zelliges die we verkopen hebben als enige het eco-keurmerk, en dat wil zeggen dat arbeiders fatsoenlijk betaald worden, werken onder goede omstandigheden en dat onze Zelliges geen milieu belastende zware metalen zitten zoals zink en chroom bevatten. Hiermee zijn we uniek in Nederland en we zijn er enorm trots op.

We Are Stuc En Stone

- Jolanda